Vrouw mishandeld in Zaandam, politie zoekt getuigen

Vrouw mishandeld in Zaandam, politie zoekt getuigen
Vrouw die bejaarde man redt van vier agressieve 'jongeren' zelf geschopt en geslagen
Eén van de daders had een stoppelbaardje en droeg zwarte gympen en een zwart trainingspak.

– tussen de 16 en18 jaar – ongeveer 1.75 en 1.80 m. lang – donker, kort, opgeschoren haar. – Een van de daders had een stoppelbaardje en droeg zwarte gympen en een zwart trainingspak. – Dader 2 had een stoppelbaardje en droeg donkere kleding en zwarte gympen. Hij had een witte pet op met een wit embleem erop. – De andere twee daders droegen allebei donkere kleding en zwarte gympen en een van de twee had verder opvallend veel wax in zijn strak naar achteren gekamde haar.politie in Zaandam heeft een onderzoek ingesteld en komt graag in contact met mensen die mogelijk getuige zijn geweest van de mishandeling. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800 -7000.

Vrouw die bejaarde man redt van vier agressieve 'jongeren' zelf geschopt en geslagen

De mishandeling vond plaats ter hoogte van de Deka Markt.Voor Thijs Sluijter was het zondag een bijzonder dag. De assistent-trainer van OFC was vorig seizoen nog hoofdverantwoordelijke bij ADO’20. ,,Ik heb een fantastisch middag gehad. Niet alleen omdat ik met mijn nieuwe club OFC met 4-3 won van mijn oude club, maar ook omdat het een hele leuke wedstrijd was. Er zat alles in; mooie doelpunten, fouten, kaarten, strijd en een winnende goal in de laatste minuut.’’
TPO gebruikt cookies om de website te verbeteren, en om embedded media te tonen. Sluit

Architect Sjoerd Soeters (70) heeft de erepenning van Zaanstad gekregen. Soeters ontwierp het stadhuis van Zaandam, de grootste stad van de gemeente Zaanstad. Het stadhuis valt op omdat het is opgebouwd uit acht enorm uitvergrote huisjes, met het uiterlijk van de typisch Zaanse groene houtbouw. Soeters was daarbij supervisor van het programma Inverdan, waarbij het aanzicht van de complete binnenstad van Zaandam is veranderd.

Het slachtoffer kon de daders als volgt omschrijven:Een scooterrijder is maandagavond omstreeks 22.15 uur gewond geraakt nadat hij achterop een stilstaande auto was gereden op de Kerkebuurt in Berkhout.

Zaandam at Twitter: