Broekhuis Groep koopt VAG-dealer Martin Schilder

Broekhuis Groep koopt VAG-dealer Martin Schilder
Broekhuis wil branchegenoot Martin Schilder overnemen
UBI is nog geen UPI (lees…20 november 2017, 15:04 door: Jasper VerweijAutomotive ManagementAutomotive werkplaatsFleet & MobilityAutobranche signalenJobmotive WIJ ZIJN AUTOMOTIVE.

Broekhuis neemt Martin Schilder over

Tags: Broekhuis, dealer, Martin Schilder, overname

Broekhuis wil branchegenoot Martin Schilder overnemen

Invulvelden met * zijn verplichtSchaalvergroting Martin Schilder meldt dat door de overname door Broekhuis de benodigde schaalvergroting in één keer wordt gerealiseerd en daarmee is op de lange termijn de continuïteit voor de onderneming is geborgd. Na de overname zal de omzet van Broekhuis uitkomen op circa 780 miljoen euro. Het bedrijf telt dan circa 1.400 medewerkers.

Meest gelezen afgelopen maand Black Friday: lease-Aygo voor 99 euro gelezen: 2691 x

Broekhuis zal alle activiteiten van Martin Schilder overnemen, met uitzondering van leasemaatschappij Leasevisie. Martin Schilder is dealer van Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Fiat, Volkswagen Bedrijfswagens en Fiat Professional met vestigingen in Alkmaar, Bergen, Den Helder, Haarlem, Heemskerk en Schagen.

Carlos Tavares gaat Acea leiden gelezen: 140 xInloggen Bent u geen abonnee? Kies hier uw abonnement.

Kies hier het abonnement dat bij u past

Automotive Dealerholdingseminar.

Broekhuis Groep neemt alle activiteiten over. De Martin Schilder Groep verkocht eerder al zijn leasemaatschappij Leasevisie, aan Noordlease.

Euromaster verruilt Shell voor Eurol gelezen: 1631 xMet de overname versterkt Broekhuis zich in Noord-Holland. De jaaromzet zal na de transactie uitkomen op 780 miljoen euro. Het bedrijf zal dan circa 1.400 medewerkers tellen.

Zaandam at Twitter: