Veel DNA afgestaan in zaak Milica van Doorn

Veel DNA afgestaan in zaak Milica van Doorn
Veel medewerking in dna-onderzoek Milica van Doorn
Het DNA-afnameproces is bijna afgerond. Drie mannen worden deze maand nog benaderd met het verzoek hun DNA af te staan, twee mannen waren nog onbereikbaar en twee anderen wilden niet meewerken.

Veel dna afgestaan in onderzoek naar moord op Milica van Doorn

De benaderde mannen zijn geen verdachte in deze 25 jaar oude moordzaak, maar mogelijk wel familie van de dader. Teamleider Rob Keet: ,,Het is echt fantastisch om te zien dat zo veel mannen hebben meegewerkt.” Nu is gebleken dat zoveel mannen meewerken aan het onderzoek, neemt de kans toe dat de dader wordt gevonden, zegt de politie.

Veel medewerking in dna-onderzoek Milica van Doorn

ZAANDAM – De bereidheid om mee te werken aan het DNA-verwantschapsonderzoek naar de moord op Milica van Doorn is groot, zo heeft de politie maandag bekendgemaakt. Inmiddels hebben 126 mannen vrijwillig DNA-materiaal afgestaan. Begin november werd dit verzoek gedaan aan in totaal 133 mannen met een Turkse achtergrond.

InloggenAbonneerVoorpaginaNieuwsSportEntertainmentFinancieelMeerWat U ZegtTechColumnsVrijPartnercontentVideoZoekenKijk ook opDe krantDealsServiceKijk ook opVoorpaginaNieuwsSportEntertainmentFinancieelMeerWat U ZegtTechColumnsVrijPartnercontentVideoInloggenAbonneerNieuws/Binnenland1388884BinnenlandVeel DNA afgestaan in zaak Milica van Doorn04 dec. 2017 in BINNENLANDKopieer naar clipboardMilica van Doorn

Zaandam at Twitter: