Getuigen gezocht van vechtpartij [update]

Getuigen gezocht van vechtpartij [update]
Getuigen gezocht van vechtpartij [update]
Zaandam – Bij een vechtpartij op het Regio College in Zaandam zijn vrijdagmidag zeker twee mensen gewond geraakt. Een leerling vertelt dat de muur en de gang van de school onder het bloed zaten. De politie onderzoekt wat er gebeurd is.

MenuInloggenAbonneerVoorpaginaNieuwsSportEntertainmentFinancieelMeerWat U ZegtTechColumnsVrijPartnercontentVideoZoekenKijk ook opNieuws/Binnenland1591769BinnenlandGewonden bij geweld op ROC ZaandamUpdated Gisteren, 17:28Gisteren, 14:21 in BINNENLANDKopieer naar clipboardⒸ Lorenzo Derksen

Er is een Burgernet-melding verspreid in de zoektocht naar de derde betrokkene. Het gaat om een negroïde man van rond de 18 jaar met kort donker haar.

Een woordvoerder van het Regio College Zaandam reageert geschrokken. ,,Het is voor ons onduidelijk hoe hij het hoofdletsel heeft opgelopen. Ook weten we de aanleiding van de vechtpartij niet. Dat ligt nu bij de politie.”

Een woordvoerder van de politie laat weten dat momenteel nog wordt gezocht naar een derde persoon die mogelijk ook betrokken was bij de vechtpartij die rond één uur vanmiddag plaatsvond.


Zaandam at Twitter: