AH lanceert suikervrije mayonaise en ketchup

AH lanceert suikervrije mayonaise en ketchup
AH lanceert suikervrije mayonaise en ketchup
ZAANDAM – Albert Heijn introduceert vijf suikervrije snacksausvarianten gemaakt van 100 procent natuurlijke ingrediënten en vrije-uitloopeieren.

Naast de suikervrije snacksauzen introduceert Albert Heijn ook een ketchup zonder toegevoegde suikers. Later dit jaar wordt de suikervrije snacksauzenlijn verder uitgebreid.

Het snacksauzenschap ondergaat, naast toevoeging van suikervrije varianten, een flinke metamorfose. De meest populaire snacksauzen, zoals mayonaise en partysauzen, krijgen meer ruimte en de AH Romige mayonaise (prijswinnaar Consumentenbond, 2017) krijgt zes smaakvarianten. Zo wordt het schap aangevuld met de smaken olijf, citroen, yoghurt, truffel, cocktail en knoflook-peper. Daarnaast worden exclusief producten van Hellmann’s, Kesbeke, Kraft, Marne en Saus.Guru aan het schap toegevoegd.

De metamorfose van het schap moet, door het toevoegen van (suikervrije) huismerk snacksauzen en nieuwe exclusieve merken, leiden tot meer inspiratie en een helpende hand bij het maken van de keuze voor een gezondere levensstijl, meldt de marktleider in een persbericht.

Albert Heijn reduceert stapsgewijs suiker in het assortiment. Zo vindt suikerreductie plaats in verschillende productcategorieën, als dranken, ontbijtgranen, zuivel, kinderproducten, en nu dus ook in de categorie snacksauzen.

Vakmedianet. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Gebruiksvoorwaarden en Privacy Statement

ZAANDAM- Albert Heijn heeft vijf suikervrije snacksausvarianten geïntroduceerd. De sauzen zijn gemaakt van honderd procent natuurlijke ingrediënten en vrije-uitloopeieren. 

Daarnaast is er ook een ketchup zonder toegevoegde suikers aan het assortiment toegevoegd. Het sauzenschap van Albert Heijn ondergaat een flinke metamorfose, aldus de supermarktketen. Er komt meer ruimte voor populaire sauzen als mayonaise en partysauzen. En de Albert Heijn Romige mayonaise, prijswinnaar consumentenbond 2017, krijgt zes smaakvarianten. Dat gaat om de smaken olijf, citroen, yoghurt, truffel, cocktail en knoflook-peper.

Inspiratie Met de metamorfose en het toevoegen van suikervrije snacksauzen wil Albert Heijn klanten inspireren en een helpende hand zijn bij het maken van de keuze voor een gezondere levensstijl. Albert Heijn reduceert stapsgewijs suiker in het assortiment. Dat vindt plaats in verschillende categorieën als dranken, zuivel, kinderproducten, ontbijtgranen en dus snacksauzen.


Zaandam at Twitter: