AH prijst mokkagebak af na De Luizenmoeder

AH prijst mokkagebak af na De Luizenmoeder
Albert Heijn komt met slimme inhaker op grap uit de Luizenmoeder
Albert Heijn gooit de mokkagebakjes in de uitverkoop. Waarom? Ze spelen slim in op de hype rondom de serie De Luizenmoeder. Als ‘blijk van waardering’ zijn de gebakjes deze week 35% goedkoper. 

Heb je de laatste aflevering van de kijkcijferhit gemist? Dan praten wij je even bij! De basisschooldirecteur Anton voerde de jaarlijkse functioneringsgesprekken. Al leek de directeur meer gespannen dan de medewerker, hij schoof juf Helma direct het afgeprijsde gebakje toe. ‘Ik ben toch niet jarig’, reageerde de juf.  ‘Het is een blijk van waardering voor al die jaren trouwe dienst’.

De niet te missen kortingstickers op het product zorgden voor hilariteit bij de kijkers. En de boodschap van Albert Heijn, dat de mokkagebakjes tot en met vrijdag zijn afgeprijsd, levert vandaag voor duizenden reacties en kan inmiddels op 10.000 Facebooklikes rekenen. ‘Briljante inhaker’, reageert Joost. ‘Ik denk dat we maar even een functioneringsgesprek moeten plannen’, post Cat.

ZAANDAM – Albert Heijn springt in op de hype rondom de tv-serie De Luizenmoeder. Tot en met vrijdag krijgt alle mokkagebak een ’35 procent korting’-sticker.

AH maakt handig gebruik Luizenmoeder-grap

Directeur Anton van de basisschool, die centraal staat in de populaire serie, gaf zondag aan juf Helma als ‘blijk van waardering’ een mokkataartje, met een enorme ’35 procent korting’-sticker van AH er op.

Amusement 2 dagen geleden  door Irma Tomas In De luizenmoeder kreeg juf Helma tijdens haar functioneringsgesprek heel attent twee mokkagebakjes van directeur Anton. Met een 35% korting sticker van AH. En daar haakte Albert Heijn heel slim op in.

De kortingstickers op het product zorgden voor de nodige ophef onder de kijkers. AH maakt nu reclame voor het product en zet erbij: Gewoon een blijk van waardering. De boodschap van de marktleider dat de mokkagebakjes tot en met vrijdag zijn afgeprijsd, leverde duizenden reacties op en kan inmiddels op meer dan 10.000 Facebooklikes rekenen.

De grootgrutter heeft op alle mokkagebakjes een 35% korting sticker geplakt met de tekst Gewoon een blijk van waardering, als verwijzing naar het functioneringsgesprek. De korting geldt tot en met vrijdag.

In de laatste aflevering van de kijkcijferhit was te zien hoe Anton de functioneringsgesprekken voerde. Hij schoof de onderwijzeres bij aanvang direct een gebakje toe.  Het is een blijk van waardering voor al die jaren trouwe dienst’, aldus de schooldirecteur. Als ik naar jou kijk, dan zie ik een koorddanseres. Je weet altijd heel goed te balanceren tussen werk en ontspanning.’

Vakmedianet. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Gebruiksvoorwaarden en Privacy Statement


Zaandam at Twitter: