Neem je opa en oma gratis mee naar een metalconcert

Neem je opa en oma gratis mee naar een metalconcert
Opa en oma gratis naar metalconcert | Binnenland
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kunt u hier vinden.Klik hier om direct de digitale krant te lezen.

Zaandam – Neem je opa en oma eens mee naar een metalconcert, want bij De Flux in Zaandam is de entree gratis.

Het poppodium heeft dat besluit genomen na het nieuws dat twee Duitse bejaarden waren ontsnapt uit een tehuis en teruggevonden op metalfestival Wacken Open Air. Ze hadden het daar duidelijk meer naar hun zin.

,Je bent nooit te oud om te headbangen, reageren ze bij De Flux op het nieuws. Trek je opa en oma uit de luie stoel, rollator uit de kast en neem ze gratis mee naar een metalshow, schrijft het Noordhollands Dagblad.

Dat kan bij optredens van The Dutch Modern Groovemetal Machines, Kingfisher Sky, Scream Blue Murder, Diamond Hea, Onegodless en Glamour Of The Kill.

Updated Gisteren, 12:17Gisteren, 09:31 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S07 aug.Met deze truc kleurt je tuin weer groen07 aug.Vastgelopen ree leert niet van zijn fout05 aug.Rus zoekt ruzie met agent: Ben je niet goed snik of zo?05 aug.Ondeugende flirtpoging Van Gaal tijdens ZomergastenDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.


Zaandam at Twitter: