Amsterdammer (20) opgepakt voor beroving in Zaandam

De slachtoffers zijn drie mannen, onder wie een 21-jarige man uit Almere. Na een ontmoeting met twee vrouwen in Zaandam vertrekken de drie mannen. Rond 23.50 uur parkeren ze de auto in de Bloemstraat en blijven even zitten.

Na circa vijf minuten komen er vijf mannen op de auto af. Onder bedreiging van een vuurwapen en een mes worden ze beroofd van hun eigendommen.  Een van de slachtoffers wist te ontkomen en belde de politie.  

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content – met woorden.

Later op de avond werd de 20-jarige Amsterdammer aangehouden. Hij voldoet aan het signalement dat de slachtoffers hebben opgegeven. De andere vier verdachten zijn nog niet gevonden. De politie zet het onderzoek voort.

30 jul. 2018Drie mannen uit Almere en Zaandam zijn zondagavond beroofd met een vuurwapen op de Bloemstraat in Zaandam. Agenten hebben een van de vijf daders aan weten te houden.

De roof gebeurde toen de slachtoffers hun auto hadden geparkeerd op de Bloemstraat in Zaandam. Ze werden bedreigd met een vuurwapen en een mes en moesten hun spullen afgeven.

Een 21-jarige man uit Almere is zondagavond samen met zijn vrienden het slachtoffer geworden van een gewapende straatroof in Zaandam.

Nog dezelfde avond hield de politie een 20-jarige man uit Amsterdam aan die voldeed aan het opgegeven signalement. De overige daders worden nog gezocht.

Onder die dreiging worde zij beroofd van hun spullen. Eén van de slachtoffers wist te ontkomen en alarmeerde de politie.


Zaandam at Twitter: