Politie zoekt naar derde verdachte schietincident Zaandam

Politie zoekt naar derde verdachte schietincident Zaandam
Derde verdachte schietincident Zaandam gezocht
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088-0561533. De servicepagina kunt u hier vinden.Klik hier om direct de digitale krant te lezen.

In het onderzoek naar de schietincident in de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 oktober plaatsvond op de Burcht in het centrum van Zaandam is nog een derde verdachte in beeld gekomen. Volgens de politie heeft hij daar met een vuurwapen geschoten.

Bent u getuige geweest van het schietincident op de Burcht, weet u meer over de mogelijke verblijfplaats van de 32-jarige verdachte of de identiteit van de derde man die bij dit incident betrokken is geweest? Neem dan contact op met de politie via de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Of hij ook gericht op het 19-jarige zwaargewonde slachtoffer heeft geschoten is op dit moment voorwerp van onderzoek. Het gaat om een donkere man van tussen 25 en 30 jaar.

Zaandam – In het onderzoek naar het schietincident dat in de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 oktober plaatsvond op de Burcht in het Centrum van Zaandam is nog een derde verdachte in beeld gekomen. Deze man heeft daar ook met een vuurwapen geschoten. Of hij ook gericht op het 19-jarige slachtoffer heeft geschoten is op dit moment niet duidelijk.

Eerder deze week bracht de politie beelden naar buiten van twee andere verdachten van het schietincident dat daarna plaatsvond op de Spoedeisende hulp van het Zaans Medisch Centrum. Een van de verdachten, een 24-jarige man uit Zaanstad, is inmiddels aangehouden. Het is niet bekend of hij de schutter was die in het ziekenhuis schoot.

Eerder deze week bracht de politie beelden naar buiten van twee andere verdachten van het schietincident dat daarna plaatsvond op de Spoedeisende hulp van het Zaans Medisch Centrum. Een van de verdachten, een 24-jarige man uit Zaanstad, is inmiddels aangehouden. De politie is nog op zoek naar de 32-jarige andere verdachte.

De politie is ook nog op zoek naar de 32-jarige andere verdachte. Er staat een beloning uit van 15.000 euro voor de tip die leidt tot aanhouding van deze 32-jarige verdachte.

Daarnaast doet zij nu dus ook onderzoek naar nog een derde man die rond 02.10 uur bij het incident op de Burcht betrokken is geweest.