Twee mannen overvallen snackbar in Zaandam

Zaandam – De politie zoekt getuigen van een overval op een snackbar aan de Zuiddijk in Zaandam. Rond 20.30 uur kwamen twee overvallers de zaak binnen en bedreigden het personeel.

Uiteindelijk gingen de twee daders er zonder buit vandoor op een scooter. Ondanks een zoekactie in de omgeving en de inzet van Burgernet werd het tweetal niet meer gevonden. De politie zoekt getuigen van de overval. Mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844. 2018208126

Door een update in de beveiliging van www.politie.nl zult u binnenkort deze website niet meer kunnen bezoeken, omdat u een verouderde browser gebruikt.

De politie zoekt getuigen van een overval op een snackbar aan de Zuiddijk in Zaandam. Rond 20.30 uur kwamen twee overvallers de zaak binnen en bedreigden het personeel.

Uiteindelijk gingen de twee daders er zonder buit vandoor op een scooter. Ondanks een zoekactie in de omgeving en de inzet van Burgernet werd het tweetal niet meer gevonden. De politie zoekt getuigen van de overval. Mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844.

Alarmeringen.nl bestaat sinds 2004 en omvat de grootste database met 112 meldingen van Nederland. De site is maandelijks goed voor meer dan 5 miljoen pageviews.