Politie geeft beelden vrij van mishandeling in Zaandam

Politie geeft beelden vrij van mishandeling in Zaandam
Brandstichting Kamper kringloopwinkel in Opsporing verzocht
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088-0561533. De servicepagina kunt u hier vinden.Klik hier om direct de digitale krant te lezen.

Kijkt u vanavond om 20.30 uur naar Opsporing Verzocht op NPO 1? De politie besteedt aandacht aan een voorval in Kampen. Wellicht beschikt u over relevante informatie over:

Op 27 mei (kort na middernacht) wordt er brand gesticht bij een kringloopwinkel aan de Energiestraat. Hierdoor worden er ook diverse andere bedrijven – die in hetzelfde pand zitten – gedupeerd. Op bewakingsbeelden is te zien dat er een bestelbus aan komt rijden. Twee onbekende personen stappen uit en vertrekken weer nadat de brand is aangestoken. 

Bent u niet in de gelegenheid om naar de uitzending te kijken? Na de uitzending staan alle foto’s, teksten, bewakingsbeelden en de uitgezonden items op de site. Ook op de Facebookpagina vindt u meer informatie. Heeft u tips? Neemt u dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.