(BREAKING NEWS) Babino kinderopvang dubbel in de prijzen tijdens Zaanse …

ZAANDAM – Ondernemers die tijdens de Zaanse Ondernemersdag de presentatie van cabaretiers Rob Urgert en Joep van Deudekom meemaakten, konden het in feite zien aankomen omdat beide winnaars in het midden op het podium plaatsnamen. De plek waar je het meest succesvol bent, aldus de semi-wetenschappers. Zo won Mandy Beets van Babino Kinderopvang de Zaanse Ondernemingsprijs 2018, plus oorkonde van de PDZ-TRIAS-jeugdjury. En gingen Ruben Hoogervoorst en Michel Onrust er vandoor met de Zaanse Startersprijs 2018.

In een bomvol Zaantheater, tijdens de 30ste Zaanse Ondernemersdag is zojuist de startersprijs uitgereikt aan Clean Foods, en de ondernemingsprijs aan Babino.

Echt hoge ogen gooide echter Dick Dekker die de erepenning van Zaanstad kreeg toegekend voor zijn sociale ondernemerschap.

De penning ontving hij uit handen van wethouder Gerard Ram omdat burgemeester Hamming in de lappenmand zit. Dekker ontving de eer onder meer vanwege zijn werk voor Zaan de Wandel, het Annas Huis en t Lokaal.

De race om de ondernemingsprijs ging dit jaar tussen Babino, Beets en Singeling. De PDZ-Trias Jeugdjury koos voor ook voor Babino.  Henk Lafeber van Laco BV, de winnaar van vorig jaar reikte de prijs uit.