Medewerker Ibis Hotel in Zaandam op hoofd geslagen bij overval [update]

Inter Visual Studio / Lorenzo Derksen Hotel in Zaandam overvallen: dader op de vlucht 16-11-2018, 10:45 | Van de redactie ZAANDAM In het Ibis Hotel aan de Pieter Lieftinckweg in Zaandam is afgelopen nacht rond tien over twee een overval gepleegd.

Zaandam – De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een hotel aan de Pieter Lieftinckweg in Zaandam. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

ZAANDAM – Een nog onbekende man heeft afgelopen nacht een overval gepleegd op hotel Ibis in Zaandam. Volgens de politie kwam de man rond tien over twee het pand aan de Pieter Lieftinckweg binnen. 

Omstreeks 02.10 uur kwam een man het hotel binnen. Hij droeg een helm en gezichtsbedekking. De man eiste geld van een personeelslid. De medewerker werd bovendien door de overvaller tegen zijn hoofd geslagen. Hij liep daarbij geen letsel op.

Hij bedreigde het aanwezige personeel en ging er met een onbekende buit vandoor. De omgeving is afgespeurd, maar de overvaller is niet aangetroffen.Fotos: Inter Visual Studio / Lorenzo Derksen

Door een update in de beveiliging van www.politie.nl zult u binnenkort deze website niet meer kunnen bezoeken, omdat u een verouderde browser gebruikt.