Tankstation overvallen in Zaandam, vier personen aangehouden na achtervolging op A10 [update] – Noordhollands Dagblad

Inter Visual Studio / Erik van Klaveren Inter Visual Studio / Arjen Tushuizen Inter Visual Studio / Arjen Tushuizen Vier verdachten aangehouden na gewapende overval op tankstation Zaandam 14-08-2019, 21:47 ZAANDAM Het tankstation aan het Hof van Zaenden is woensdagavond even na acht uur overvallen. Tenminste twee daders dreigden met een vuurwapen en maakten geld buit.

Een man zag het gebeuren en renden achter de verdachten aan. Tijdens de achtervolging werd er een vuurwapen op hem gericht. Hierop besloot hij de achtervolging te staken. Op straat lag geld. De daders hebben vermoedelijk tijdens hun vluchtactie geld laten vallen.

Politieagenten lieten een voertuig met vermoedelijk de overvallers krap een half uur later stoppen op de A10 Noord. De inzittenden zijn overgebracht naar het politiebureau.

Vier verdachten konden binnen een uur na de overval op de A10 bij Amsterdam-Noord worden aangehouden. Zij zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de overval. 

Rond 20.00 uur werd een tankstation overvallen aan het Hof van Zaenden in Zaandam. De daders sloegen vervolgens in een auto op de vlucht.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088-0561561. De servicepagina kunt u hier vinden. Klik hier om direct de digitale krant te lezen.