Mislukte liquidatie in Marokko op bekende uit Nederlands drugsmilieu

De twee arrestanten zijn van Dominicaanse en Surinaamse origine, melden verschillende media in Marokko. Hoewel de Marokkaanse politie spreekt van de Surinaamse verdachte, heeft de eerste een Antilliaanse achtergrond. Hij is op Curacao geboren. R.M. heeft een Dominicaanse achtergrond.

NL'se verdachten aanslag Marrakech gepakt (UPDATE3)

aangehouden worden ook verdacht van betrokkenheid bij de aanslag. Ook de eigenaar van het café Mustapha F. en diens broer zijn daar aangehouden.Meerdere arrestaties na schietpartij Marrakech

De Telegraaf meldde eerder al dat club La Créme in Marrakech, waar de schietpartij heeft plaatsgevonden, zou toebehoren aan de Nederlander Mohammed ’Moes’ F.. Hij komt oorspronkelijk uit Amersfoort en heeft in korte tijd peperdure uitgaanszaken in Marokko geopend. F. is in Nederland de man achter de omstreden club No Limit in Zoetermeer, die in september opnieuw werd gesloten.

Nederlanders opgepakt voor schietpartij Marrakech

Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag kan het bericht nog niet bevestigen, maar zegt het te zullen uitzoeken.Lees meer: Pedo Robert M. onder verscherpt toezichtRobert M., die vast zit voor het seksueel misbruik van 67 peuters en baby’s, zal scherper in de gaten worden gehouden in de Vughtse gevangenis waar hij zit. Aanleiding is een aantal brieven die hij heeft geschreven aan journalisten en ouders van de misbruikte kinderen.

DGSN zijn de twee verdachten een Nederlander afkomstig uit het Dominicaanse Republiek en een Surinamer. Een van hen probeerde tijdens zijn arrestatie te vluchten maar werd door de agenten ingehaald.

De politie in Marokko zegt de opdrachtgever van de liquidatie in het vizier te hebben. Er is een internationaal opsporingsbevel uitgevaardigd naar een Nederlander met een Marokkaanse achtergrond die zich schuilhoudt in de Dominicaanse Republiek.

Schietpartij Marrakech: eerste getuigenissen (video)

Algerijn opgepakt voor moord op bejaarde vrouw in Tetouan

Zoetermeer at Twitter: