Internationale erkenning voor Cultuurpodium Boerderij in Zoetermeer

Internationale erkenning voor Cultuurpodium Boerderij in Zoetermeer
Internationale erkenning voor Cultuurpodium Boerderij in Zoetermeer
Directeur/programmeur Arie Verstegen is trots dat het gelukt is om deze prachtige positie te behouden. “De internationale erkenning is mede te danken aan de vele Britse muzikanten en bezoekers die elk jaar naar Zoetermeer afreizen. Het aantal buitenlandse bezoekers neemt nog steeds toe”. Door zijn betrokkenheid en uitgebreide netwerk lukt het Verstegen keer op keer unieke muzikanten naar Nederland te halen. Zo stond in 2017 onder andere de Britse gitarist Steve Hackett (Genesis) voor twee exclusieve Nederlandse concerten in een uitverkochte Boerderij. Het bijzondere aan Cultuurpodium Boerderij is dat het vaak na afloop van een concert mogelijk is om bandleden persoonlijk te ontmoeten. Dit geeft een extra dimensie aan een concert.

16:02  Een persoonlijk relaas van een leerling uit 3 gymnasium……….

Na het behalen van de tweede plaats in de jaarlijst van Bluesmagazine ontvangt Cultuurpodium Boerderij nu ook internationale erkenning. De Zoetermeerse popzaal is door lezers van het gerenommeerde Britse PROG / Classic Rock magazine opnieuw verkozen tot tweede beste popzaal van Europa.

Met die 5 miljoen had het keerpunt waarschijnlijk weer permanent open gekund. Dat is wat de gemiddelde in.. Dennis De Jong-van Grieken 5 dagen geleden

7 dagen geleden  5 De gemeenteraad is maandag unaniem akkoord gegaan met een extra investering van 5 miljoen voor de prestigieuze gymhal Gymworld.

Zoetermeer at Twitter: