Doen er nog Zoetermeerders mee aan de CPC Loop?

DEN HAAG – Omroep West-weerman Huub Mizee heeft wat minder goed nieuws voor de lopers van de NN CPC Loop zondag. We houden het niet droog. Er gaat wat neerslag vallen, maar of dat 's ochtends of 's middags gaat gebeuren, dat is nog niet zeker.

De temperaturen zijn wel prima voor de deelnemers, het wordt tussen de 11 en 14 graden. Dat is iets warmer dan we normaal gewend zijn in deze tijd van het jaar.

De City Pier Night Walk door de verlichte straten van Den Haag belooft een bijzondere wandeltocht te worden. Er wordt begonnen bij het Malieveld en op de route zullen de wandelaars vermaakt worden door muziek en ander entertainment. De wandeling eindigt midden in de zandsculptuur Ringen aan Zee in Scheveningen. De route en actuele informatie over het evenement vind je op de Facebookpagina van City Pier Night Walk.

Bij Omroep West kan je de hele dag de NN CPC Loop 2018 volgen.Tussen 9.15 en 17.45 uur is de CPC Loop live op TV West en op de site. Op 89.3 Radio West hoor je elk half uur een bijdrage vanaf het Malieveld en het parcours. In het liveblog houden we je op de hoogte van het belangrijkste nieuws over de CPC. Bekijk hier het programma van de dag.

LEES OOK: Man (79) loopt voor 42ste keer CPC: Het begint te piepen en knarsen

Bij Omroep West kan je de hele dag de NN CPC Loop 2018 volgen.Tussen 9.15 en 17.45 uur is de CPC Loop live op TV West en op de site. Op 89.3 Radio West hoor je elk half uur een bijdrage vanaf het Malieveld en het parcours. In het liveblog houden we je op de hoogte van het belangrijkste nieuws over de CPC.

U gebruikt een adblocker.Als u de online krant wilt lezen en/of de advertenties wilt zien moet u deze uitzetten!

Tienduizenden lopers komen zondag naar Den Haag voor de 44ste editie van de NN CPC Loop. Daarnaast zijn er ook nog eens tienduizenden mensen die komen aanmoedigen. De meesten zullen naar het Malieveld gaan, waar start en finish van dit grote hardloopevenement is. Of je nou zelf gaat lopen of dat je iemand komt aanmoedigen, het is verstandig om van te voren te verzinnen hoe je er naar toe gaat. Door de loop worden in de hele stad trams en bussen omgeleid.

Zoetermeer at Twitter: