Ossenaar en Geffenaar opgepakt voor inbraakpoging in Zoetermeer

Ossenaar en Geffenaar opgepakt voor inbraakpoging in Zoetermeer
Drie aanhoudingen na poging inbraak
Zoetermeer – Agenten kregen zondag 5 augustus omstreeks 02:15 uur een melding van poging inbraak in een garage aan de Parkdreef. Korte tijd later hielden agenten op de A12 drie mannen, een 25-jarige uit Wanrooij, een 33-jarige uit Geffen en een 55-jarige uit Oss, in een auto aan voor betrokkenheid bij de inbraak poging. De politie onderzoekt de zaak.

Een getuige zag twee mannen bezig om in een garagebox aan de Parkdreef in te breken en sprak hen aan. Hierop vluchtten de twee als inzittenden van een vluchtauto. Aan de garagebox troffen agenten inbraaksporen aan. Omdat de getuige aan agenten een goede omschrijving en het kenteken van de auto meegaf, kon de politie het drietal in de vluchtauto aanhouden op de A12 ter hoogte van Woerden. De eigenaar van de garagebox deed aangifte. De drie zitten vast, worden gehoord en dinsdag 7 augustus voorgeleid aan een rechter-commissaris. Verdachte situatie? Bel 1-1-2 Ziet u iets verdachts bij u in de buurt? Aarzel dan niet en bel direct 1-1-2. Kunt u bijvoorbeeld de daders omschrijven of de vluchtrichting van de auto of scooter vertellen, dan komt de politie direct in actie. Maak als het kan een film of foto met uw mobiele telefoon. Let wel goed op uw eigen veiligheid! Meer tips vindt u op www.politie.nl. 

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bd.nl te lezen.


Zoetermeer at Twitter: