Deze 13 winkels in Zoetermeer doen mee aan Black Friday

Deze 13 winkels in Zoetermeer doen mee aan Black Friday
Beste Black Friday Tech Deals – Flinke korting op TVs en gadgets
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9960. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.destentor.nl te lezen.

Black Friday is ondertussen naar de hoogste versnelling gegaan en we worden overrompeld door deals voor games, films, series en gadgets. Om een weg te vinden tussen alle deals hebben we de beste kortingen voor televisies en gadgets voor je op een rijtje gezet in onze lijst van beste Black Friday tech deals.

Opslagcapaciteit wordt vandaag de dag steeds belangrijker, want hoewel games, films en series steeds mooier worden met hogere resoluties, gaat ook de bestandgrootte omhoog. Zo vergt een game als Red Dead Redemption 2 al 105GB van je harde schijven. Gelukkig kan je tijdens Black Friday een goedkope SSD scoren om dat probleem op te lossen.

Wil je gebruik maken van duurzame energie? Kom dan zelf in actie! Steeds meer Nederlanders beginnen een eigen energ… twitter.com/i/web/status/1…

Black Friday vandaag: Google Home (Mini), Galaxy S8, Nokia 6.1 en meer

Zo heeft MediaMarkt een externe SSD van Samsung online staan voor 99 euro. Op de SSD kan je niet alleen veel games opslaan, maar het zorgt er ook nog eens voor dat games stukken sneller worden opgestart, dankzij de hogere schrijf- en leessnelheden van een SSD ten opzichte van een HDD. Sla dus snel je slag voordat Black Friday voorbij is.