Oorzaak brand Zoetermeer nog onbekend: politie houdt ook rekening met brandstichting – Omroep West

Oorzaak brand Zoetermeer nog onbekend: politie houdt ook rekening met brandstichting - Omroep West
Getuigen gezocht van brand Edisonstraat
De brand woedde in een bedrijfspand. Negen omwonenden moesten worden geëvacueerd. De brand begon in de nacht van zondag op maandag rond 2.30 uur bij een garagebedrijf dat zich bevindt in een bedrijfsverzamelgebouw. De brandweer kreeg hulp van collegas uit de omgeving. Volgens een woordvoerder is er niemand gewond geraakt. Wel is een man die rook had ingeademd nagekeken in een ambulance.

Het garagebedrijf is helemaal uitgebrand. Met een kraan worden delen van het pand gesloopt. Omliggende panden hebben we wel kunnen behouden, zegt de brandweer.

De brand begon in een garagebedrijf in een complex met vier bedrijven. Het garagebedrijf is volledig uitgebrand. De brandweer wist de andere panden van het complex te redden.

Zoetermeer – De politie onderzoekt een brand in een bedrijfspand aan de Edisonstraat in de nacht van 18 op 19 augustus en komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben.

Rond 02.15 uur ontstond een brand in een bedrijfspand aan de Edisonstraat in Zoetermeer. Omliggende woningen zijn uit voorzorg geëvacueerd. Bij de brand raakte niemand gewond. Rond 06.00 uur had de brandweer het vuur onder controle. Het pand is volledig uitgebrand. Oorzaak nog onbekend Op dit moment is de oorzaak van de brand nog niet bekend. Alle scenarios staan nog open en daarom komt de politie graag in contact met mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Getuigen kunnen contact opnemen met de recherche via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.