Man (60) omgekomen bij brand in appartementencomplex Zoetermeer – NOS

Man (60) omgekomen bij brand in appartementencomplex Zoetermeer - NOS
Man (60) komt om bij brand in appartementencomplex Zoetermeer
De brandweer was naar het gebouw gegaan nadat melding was gedaan van een brandlucht. “Na onderzoek trof de brandweer in een berging van het appartementencomplex een brandhaard aan”, meldt de politie in een verklaring. “In dezelfde ruimte werd een man aangetroffen.”

Hulpverleners brachten het slachtoffer naar buiten en probeerden hem te reanimeren. De hulp mocht echter niet meer baten en hij overleed ter plekke.

Man overleden bij brand berging Zoetermeer | Binnenland

Over de oorzaak van de brand, die snel onder controle was, is nog niets bekend. Woningen in het complex moesten vanwege het incident worden ontruimd, maar inmiddels kunnen de bewoners weer naar huis.

De brandweer was naar het gebouw gegaan nadat melding was gedaan van een brandlucht. Na onderzoek trof de brandweer in een berging van het appartementencomplex een brandhaard aan, meldt de politie in een verklaring. In dezelfde ruimte werd een man aangetroffen.

Hulpverleners brachten het slachtoffer naar buiten en probeerden hem te reanimeren. De hulp mocht echter niet meer baten en hij overleed ter plekke. Over de oorzaak van de brand, die snel onder controle was, is nog niets bekend. Woningen in het complex moesten vanwege het incident worden ontruimd, maar inmiddels kunnen de bewoners weer maar huis.