Vermiste jongen (16) uit Zutphen weer terecht – Hartvannederland.nl

Vermiste jongen (16) uit Zutphen weer terecht - Hartvannederland.nl
Ainslie (16) uit Zutphen weer terecht na Amber Alert
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

De jongen uit Zutphen verdween in de nacht van maandag op dinsdag. De politie maakte zich grote zorgen over zijn gezondheid.

De vermiste 16-jarige jongen voor wie dinsdagavond een Amber Alert werd verspreid, is weer terecht. De jongen werd sinds dinsdagmorgen vroeg vermist. Volgens de politie was er grote vrees voor zijn gezondheid, maar was er geen sprake van een ontvoering.

Politie heeft ernstige zorgen om vermiste 16-jarige uit Zutphen

Volgens de politie werd de jongen in Friesland gezien door iemand die hem herkende door het AMBER Alert. Hij is in goede gezondheid, maar had op het moment dat hij werd gevonden “daadwerkelijk direct hulp nodig”, aldus de politie.

De jongen is vanavond in goede gezondheid aangetroffen in Friesland. Een getuige herkende hem na de verspreide Amber Alert en meldde dit bij de politie. “Het is zeker dat het om de vermiste jongen gaat. Hij had daadwerkelijk direct hulp nodig”, meldt de politie. Waarvoor dat was, kan een woordvoerder  niet zeggen.