Zwolse CDA wil trajectcontrole op A28

Zwolse CDA wil trajectcontrole op A28
Zwolse CDA wil trajectcontrole op A28
Beantwoorden Bernard schreef: 7 februari 2018 om 16:47 Goed plan. Mogen ze van mij invoeren. Hoe minder vuil de lucht is hoe beter.

Beantwoorden Realist schreef: 8 februari 2018 om 00:25 Groot nadeel van trajectcontrole is dat iedereen die te hard de trajectcontrole binnen rijdt, enkel onder een boete kan uitraken door abnormaal traag te gaan rijden. Dit zorgt voor vertragingen voor het opvolgend verkeer want (vrachtwagen-) chauffeurs blijven op hun begrenzer/cruisecontrol rijden!

Zouden die VVD-ers van nu eigenlijk ook opgetreden hebben in de musical “Snel weg met die Snelweg”. In de 6e klas van de Basisschool in mooi-Zwolle als opstap naar het Voortgezet Onderwijs? Of zijn ze eigenlijk nog niet eens “droog achter de oren”?
Het bestuur van de Wijkvereniging heeft het college per brief laten weten achter het voorstel te staan om op de A28 een trajectcontrole in te voeren.
Vooral bij een noord- westenwind, en die waait vaak uit deze richting, hebben mensen aan de zuidkant van de A28 steeds meer overlast.

Zwolle at Twitter: