Gedumpte kittens dood gevonden bovenop Zwolse kliko

Gedumpte kittens dood gevonden bovenop Zwolse kliko
Dode kittens in doos op kliko aangetroffen
De politie heeft zondagmiddag in Zwolle drie dode kittens in een kartonnen doosje op een afvalcontainer gevonden. 

De politie vond de drie beestjes na een melding. Vermoedelijk zijn de dieren tussen zaterdag 13 uur en zondag 17 uur op het pad tussen de Buxtehudestraat en Vincent Lübeckstraat gedumpt.

Dode kittens in doos op kliko aangetroffen

Het is niet bekend of de kittens al waren overleden toen ze in het doosje zijn achtergelaten.

Dode kittens gedumpt in Zwolle

De politie vraagt mensen die meer informatie over de zaak hebben zich te melden.

De helft van de kinderen in groep 5 tot en met groep 8 laat zijn koopgedrag beïnvloeden door vlogs, meldt de NOS.

Opvallend, vind Olaf Simonse van het platform Wijzer in Geldzaken: “Dit geven de kinderen zelf aan als we vragen wat ze beïnvloedt, ze beseffen het dus zelf heel goed.” Voor Simonse is dit aanleiding om in de voorlichting extra aandacht te geven aan de invloed van vloggers

De politie heeft vanmiddag (zondag) een doos met dode kittens aangetroffen in een kliko tussen de Buxtehudestraat en Vincent Lübeckstraat in Holtenbroek.

Het doosje is er vermoedelijk neergezet tussen zaterdag 10 maart 13 uur en vandaag (zondag), 11 maart 17.00 uur. Het is niet bekend of de kittens al niet meer in leven waren toen dit doosje hier is neergezet.

Herkend u deze kittens of weet u van wie ze zijn? Heeft u iets gezien of heeft u informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie of bel 144. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000


Zwolle at Twitter: