Zonnestralen pakken naar je werk: 5 x leuke vakantiebaantjes in Zwolle

Zonnestralen pakken naar je werk: 5 x leuke vakantiebaantjes in Zwolle
Dit is het meest bijzondere huis in Zwolle dat nu te koop staat
Heb jij een lekkere zonvakantie op de planning staan? Of wil je los op verschillende festivals? Dan is een extra zakcentje mooi meegenomen. Kun je wat extra biertjes in de zon pakken, een festivaloutfit kopen en smullen van al dat lekkere eten op foodfestivals. Dit zijn de leukste vakantiebanen in Zwolle van dit moment! Zit er niets voor je tussen? Check dan het overzicht met alle vacatures.

Kun je geen genoeg van films krijgen en zou je het liefst de hele dag vertoeven in de bioscoop? Dan is dit vakantiebaantje bij Pathé misschien iets voor jou. Lees hier de gehele vacature.

Dit is het meest bijzondere huis in Zwolle dat nu te koop staat

Ben je op zoek naar een afwisselende baan en wil je écht iets betekenen voor een ander? Dan is dit de perfecte vakantiebaan voor jou. Zonnehuisgroep IJssel-Vecht zoekt namelijk vakantiekrachten voor verschillende functies in de ouderenzorg. Bekijk hier de hele vacature.

Ben jij een doe-het-zelver en dol op het vinden van oplossingen? Dan is een vakantiebaan bij Praxis misschien wel helemaal iets voor jou. Ontdek hier de gehele vacature.

Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan waar je alles leert over koken en verse producten? Dan ben jij misschien straks wel de nieuwe grillmaster of pizzabakker bij La Place in Zwolle. Lees hier snel de hele vacature voor meer informatie.

Ben jij invoelend, goed verstaanbaar en vind je het leuk om vragen of eventuele problemen goed in te schatten en op te lossen? Misschien is de vakantiebaan als medewerker contactcentrum Isala iets voor jou. Bekijk hier de hele vacature.

Genoeg unieke plekken in Zwolle om te (gaan) wonen. Oké, we hebben geen megahoge wolkenkrabbers of boomhutten, maar wél een Knarrenhof, een watertoren en tiny houses. Al vinden we het meest bijzondere huis dat op dit moment te koop staat toch wel deze voormalige fabriek van Nutricia. 

Doe je binnenkort een rondje Windesheim? Wandel van vooral even langs de Dorpsstraat 33, want daar vind je een fraai woonhuis uit 1906 dat gevestigd is in de voormalige stoomzuivelfabriek van Nutricia. De eerste vestiging stond in Zoetermeer, maar eind 19e eeuw werd besloten om aan de Dorpsstraat te Windesheim een tweede fabriek te bouwen. Inmiddels zitten er drie woonhuizen in, waarvan de middelste te koop staat.

Op 23 december 1899 kreeg M. van der Hagen uit Zoetermeer toestemming om in Windesheim een ‘fabriek in roomboter en kindermelk’ op te richten, zo lezen we op Mijn Stad Mijn Dorp. Hij bouwde de fabriek in een half jaar tijd. Op 29 april 1902 brandde de fabriek aan de Dorpsweg totaal uit. Er kon niet bewezen worden dat de brand was aangestoken en zo werd het gebouw niet meer in bedrijf gesteld. Later kwamen er woningen in het pand. En hoe tof: ondanks dat de voorgevel in de loop der jaren flink werd verbouwd, zie je nog steeds de naam ‘Nutricia’ staan en is het oorspronkelijke industriële karakter goed afleesbaar.


Zwolle at Twitter: