PEC Zwolle ligt weer op de operatietafel | Topsport regio – De Stentor

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9960. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.destentor.nl te lezen.

Thomas Bruns maakt het seizoen af bij PEC Zwolle, melden de Blauwvingers woensdagochtend via de officiële kanalen. De 27-jarige Tukker komt tijdelijk over van Vitesse, dat de huurtransfer eveneens wereldkundig heeft gemaakt.

14 augustus 2019 – Thomas Bruns beproeft dit seizoen zijn geluk bij PEC Zwolle. De 27-jarige middenvelder komt op huurbasis over van Vitesse, waar hij overbodig was. Zijn keuze voor PEC Zwolle betekent een hereniging met John Stegeman, met wie hij samenwerkte in zijn periode bij Heracles Almelo. Toevallig: aanstande vrijdag staan Vitesse en PEC Zwolle tegenover elkaar.  “Met trainer John Stegeman heb ik sinds mijn vertrek uit Almelo altijd contact gehouden. Dus ook toen hij de overstap maakte naar PEC Zwolle hebben we met elkaar gesproken”, zegt Bruns op het clubkanaal van PEC. “Het voelt goed om weer met hem de samenwerking aan te gaan. Ik wil bij PEC Zwolle het plezier weer terug vinden in het voetbal. Dit seizoen wil ik belangrijk zijn voor het team en een bijdrage leveren aan de weg naar boven die we gaan inslaan.”

Bruns kwam in 2017 over van Heracles Almelo en heeft nog een contract tot medio 2021 in Arnhem, maar heeft daar weinig uitzicht op speelminuten. Afgelopen voorjaar werd hij al uitgeleend aan FC Groningen. Dat hij in Zwolle aan de slag gaat, komt niet bepaald als een verrassing. Zondagmiddag was hij al aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd tussen FC Utrecht en zijn nieuwe club.