Opnieuw twee jongeren opgepakt voor gewapende beroving op tienermeisje in Zwolle – De Stentor

Opnieuw twee jongeren opgepakt voor \gewapende\ beroving op tienermeisje in Zwolle - De Stentor
Weer twee jongeren aangehouden voor beroving meisje in Zwolle
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9960. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.destentor.nl te lezen.

Er zijn opnieuw twee jongeren aangehouden voor de gewapende beroving en bedreiging van een meisje in Zwolle. Daarmee komt de teller op vijf aanhoudingen.

Een vijftienjarig meisje werd twee weken geleden door een groep jongens beroofd onder bedreiging van een balletjespistool. Een dag eerder gebeurde iets soortgelijks. Toen werd een vrouw (18) ook door een groep jongens benaderd met een wapen. Die overval mislukte.

Het meisje werd rond half negen s avonds overvallen op de splitsing van de Pottenbakkerstraat en de Hasselterdijk, in de wijk Stadshagen. Ze was even gestopt om te bellen, toen de groep van vier à vijf jongens haar bedreigde en haar telefoon afhandig maakte. 

Vorige week werden er al drie tieners aangehouden en vandaag hield de recherche in Zwolle weer twee jongeren aan.Het onderzoek naar de beroving en bedreiging gaat ondertussen door. De politie sluit niet uit dat er nog meer aanhoudingen volgen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 – 57 03 33 33.