Inwoners Zwolle in paniek na liquidatiepoging – Hartvannederland.nl

Inwoners Zwolle in paniek na liquidatiepoging - Hartvannederland.nl
Burgemeester Snijders sluit woning slachtoffer na liquidatiepoging Zwolle
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9960. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.destentor.nl te lezen.

De burgemeester van Zwolle heeft maandagavond de woning van het slachtoffer van de liquidatiepoging in het afgelopen weekend in Zwolle per direct dicht laten timmeren, voor een periode van vier weken.

Burgemeester Peter Snijders zegt met het sluiten van de woning aan de Van Disselstraat in de wijk Stadshagen een poging te willen doen ‘om de rust terug te laten keren. Er heerst een ‘gevoel van onveiligheid’ in de buurt, aldus de burgemeester.

In de straat werd afgelopen zondagnacht een kogelregen afgevuurd. Zeker twee huizen van buurtbewoners werden geraakt door kogels.

Doelwit zou de oud-eigenaar (25) van Da Vinci zijn, dat is een lunchroom in de Zwolse binnenstad, zo hebben diverse bronnen dinsdag aan De Stentor gezegd. Zijn woning werd maandag zwaar bewaakt. De man is een bekende van justitie en politie: hij heeft veroordelingen voor oplichting, mishandeling en drugsbezit.

Woning doelwit liquidatiepoging gesloten added by – on 24 september 2019View all posts by – →