Schietincident in woonwijk Zwolle, politie doet onderzoek – De Stentor

Schietincident in woonwijk Zwolle, politie doet onderzoek - De Stentor
Schietpartij in Zwolse wijk Holtenbroek, kogelgat in bestelauto
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9960. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.destentor.nl te lezen.

In de Zwolse wijk Holtenbroek zijn vannacht rond twee uur schoten gehoord. De schoten zouden zijn gelost op de kruising van de Klooienberglaan met de Bachlaan.

Een geparkeerde witte bestelauto trok al snel de aandacht van de politie. Rondom de auto lag mogelijk een aantal kogelhulzen. In de auto ontdekte de politie een kogelgat. Bij de zoektocht naar bewijsmateriaal vonden agenten onder de bestelauto een mobiele telefoon. De politie was enkele uren aanwezig in de wijk voor sporenonderzoek. 

Zwolle opnieuw opgeschrikt door schietpartij, nu in Holtenbroek

Onbekend is of er mensen gewond zijn geraakt bij de schietpartij. Een woordvoerder van de politie zegt dat er in elk geval geen doden te betreuren zijn. Een tijd lang stond er een ambulance in de wijk, maar deze vertrok na enige tijd weer.

Mobiele telefoon gevonden na schietpartij op straat in Zwolle added by – on 26 oktober 2019View all posts by – →

Op 22 september vond in de nabijgelegen wijk Stadshagen een liquidatiepoging plaats op een bewoner van die wijk. Of deze schietpartij daarmee in verband staat is ook niet bekend.

Volgens de melding bij de hulpdiensten vond de schietpartij plaats bij de kruising tussen de Bachlaan en de Klooienberglaan, in de buurt van de scholen het Carillon en De Vrije School. Er zouden meerdere kogelhulzen op straat liggen, zeker één kogelgat zit in een witte bestelbus. Ook is er een ambulance ter plekke geweest, het is nog niet duidelijk of er slachtoffers zijn gevallen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 – 57 03 33 33.

Zwolle is vannacht omstreeks 2.15 uur opnieuw opgeschrikt door een schietpartij, dit keer in Holtenbroek. Het is nog niet duidelijk of er gewonden zijn gevallen.