Man geraakt in schouder bij nachtelijke schietpartij Zwolle, mogelijk verband met uitgebrande auto – De Stentor

Man geraakt in schouder bij nachtelijke schietpartij Zwolle, mogelijk verband met uitgebrande auto - De Stentor
Schietpartij in Zwolse woonwijk | Binnenland
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9960. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.destentor.nl te lezen.

Op de kruising van de Klooienberglaan met de Bachlaan in Holtenbroek is afgelopen nacht een schietpartij geweest. Dat meldt RTV Oost. Bij aankomst ontdekte de politie een kogelgat in een geparkeerde witte bestelwagen. Er zijn voor zover bekend geen slachtoffers te betreuren.

De politie kreeg rond kwart over twee een melding van een schietincident aan de Klooienberglaan. De politie is meteen een onderzoek gestart. Daarbij zijn onder meer kogelhulzen gevonden. Over de toedracht van het incident is nog niets bekend, dat wordt verder onderzocht.

Mobiele telefoonDe kruising maakt onderdeel uit van de fietsroute van Stadshagen naar de binnenstad van Zwolle. Volgens het bericht van RTV Oost zouden er ’s nachts twee schoten zijn gehoord. De politie trof daarop een witte bestelbus aan met een kogelgat, waar rondom mogelijk kogelhulzen lagen. Onder de wagen werd een mobiele telefoon aangetroffen.

Aan de IJsselcentraleweg, aan de andere kant van Zwolle, is vanochtend een uitgebrande auto ontdekt door voorbijgangers. De politie is meteen een onderzoek gestart en vermoedt dat deze auto mogelijk iets te maken heeft met het schietincident.

SchietpartijenDe schietpartij valt des te meer op omdat enkele weken geleden Breecamp in Stadshagen werd opgeschrikt door een brute poging tot liquidatie, waarbij tientallen kogels werden afgevuurd midden in de woonwijk. Of er een verband is tussen de zaken is nog totaal onduidelijk.

De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien van de schietpartij of de autobrand of andere belangrijke informatie hebben over beide incidenten.