ME zoekt naar vermiste Marloes (44) uit Amersfoort

Politie ME zoekt naar vermiste Marloes (44) uit Amersfoort 07-08-2018, 11:33 | Van de redactie AMERSFOORT De politie is in Soest op zoek naar Marloes Idzerda (44) uit Amersfoort. Ook de ME is opgeroepen om te helpen bij de zoektocht en sneller een groter gebied te kunnen doorzoeken. De vrouw wordt sinds twee dagen vermist en de politie maakt zich ernstige zorgen over haar gezondheid. 

De zoekactie is gestart bij Monnickenbosch in Soest. De auto van Marloes, een grijze Audi A4, werd aangetroffen aan de Oude Leusderweg in Soest. Het laatste app-contact met haar was op zondag rond 15.30 uur.

Marloes (44) vermist | Binnenland

SIGNALEMENT Volgens het signalement is de vrouw 1.85 meter en heeft ze donderblond haar. Wie de vrouw ziet of informatie heeft over de vermissing, kan contact opnemen met de politie via 0800 6070.

Volgens de politie is haar grijze Audi A4 aangetroffen op de Oude Leusderweg in Soest. Er is al gezocht bij het Monnickenbosch in Soest.

Ze had afgelopen zondag omstreeks half vier voor het laatst app-contact. Volgens RTV Utrecht zijn er ernstige zorgen over haar gezondheid.

06 aug.Taxichauffeur weigert dragqueen in Amsterdam05 aug.Ondeugende flirtpoging Van Gaal tijdens Zomergasten05 aug.Rus zoekt ruzie met agent: Ben je niet goed snik of zo?06 aug.Ooggetuige Indonesië: 'Wij zitten hier al drie dagen vast'Dagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.


Amersfoort at Twitter: