NS, Snapp Car en Uber dagen Amsterdammers uit

NS, Snapp Car en Uber dagen Amsterdammers uit
Uber, NS en SnappCar dagen je uit: #DitchYourKeys en leef een week zonder auto
Snapchat heeft artikelen en video’s van de nieuwszender Al Jazeera geblokkeerd in Saoedi-Arabië. Dat meldt The Wall Street Journal. Het kanaal is geblokkeerd op verzoek van de…Automotive ManagementAutomotive werkplaatsFleet & MobilityAutobranche signalenJobmotive WIJ ZIJN AUTOMOTIVE.

Zou jij een week zonder auto kunnen? Uber, NS en SnappCar dagen inwoners van Amsterdam uit om juist dat eens te proberen met de #DitchYourKeys-campagne. Tussen 15 en 22 september reizen deelnemers alleen door gebruik te maken van een Uber of een SnappCar, of met het openbaar vervoer.Met de #Ditch Your Keys-campagne bieden de drie mobiliteitspartijen de inwoners van de hoofdstad een alternatief voor het gebruik van de eigen auto. Ze moeten hun auto een week laten staan en hun autosleutels inleveren.het deelautoconcept Snapp Car, het openbaar vervoer via de NS Business Card, Green Wheels of de OV-fiets. Meer dan dan tweederde van de Amsterdammers (68 procent) beschouwt mobiliteitsapps als Uber en Snapp Car als een goed alternatief voor de eigen auto. Zo blijkt uit internationaal onderzoek van ORB dat in opdracht van Uber onder duizend inwoners van Amsterdam is uitgevoerd.

facebook twitter linkedin email Afdrukken

Emondts is een van de keynote sprekers op Automotive Inspiration Day.

Aan het einde van de week, op 22 september, krijg je je sleutels natuurlijk weer terug. Ook word je dan gevraagd om mee te doen aan een focusgroep, om je ervaringen te delen.

Het is nog te vroeg om te kijken of centrale banken hun eigen cryptomunten kunnen uitgeven. Dat zegt de Bank voor Internationale Betalingen (BIB), een organisatie die…

at Twitter: