Overvaller springt cabine van vrachtwagen in bij Flight Forum, maar chauffeur is …

Overvaller springt cabine van vrachtwagen in bij Flight Forum, maar chauffeur is ...
Overvaller springt cabine van vrachtwagen in bij Flight Forum, maar chauffeur is sterker
EINDHOVEN – Een vrachtwagenchauffeur is maandag in Eindhoven vermoedelijk ontkomen aan een brutale beroving. Terwijl hij bij het bedrijventerrein Flight Forum reed, stopte voor hem een Opel Corsa, waarna iemand in zijn cabine sprong die het stuur wilde overnemen.

De chauffeur was zijn belager echter de baas en wist de onbekende man de cabine uit te werken. Die vertrok vervolgens met een andere persoon in de auto.

De vrachtwagenchauffeur reed rond vijf uur s middags bij het Flight Forum toen er een Opel Corsa voor hem stopte. Er sprong een man uit, die bij hem de cabine binnenkwam. Nadat de chauffeur hem had overmeesterd, vertrok de man weer in de Opel samen met een ander.

De vrachtwagen zat vol met duur gereedschap. De politie denkt dat de daders daar mogelijk op uit waren.

EINDHOVEN – Een man heeft maandag geprobeerd een vrachtwagen te stelen in Eindhoven, terwijl ermee gereden werd. Hij kwam de cabine binnen en wilde het stuur overnemen. De chauffeur was hem de baas en wist hem uit het voertuig te werken.

daderspolitieVandaag, 10:15 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S07 aug.Met deze truc kleurt je tuin weer groen05 aug.Rus zoekt ruzie met agent: Ben je niet goed snik of zo?05 aug.Ondeugende flirtpoging Van Gaal tijdens Zomergasten06 aug.Taxichauffeur weigert dragqueen in AmsterdamGerelateerde artikelen13 jul.BuitenlandNaakte vrachtwagenchauffeur richt ravage aan13 jul.BinnenlandVeel chauffeurs beboet om gebrek aan rust04 jul.BinnenlandZwaar ongeluk op N203 bij Uitgeest: drie doden03 jul.BinnenlandRare trucker-actie of heldendaad: oordeel zelf!03 jul.FinancieelEU benadeelt Nederlandse truckers13 jun.BinnenlandCoentunnel dicht door geschaarde vrachtwagenDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ed.nl te lezen.

De chauffeur was zijn belager echter de baas en wist de onbekende man de cabine uit te werken. Die vertrok vervolgens met een andere persoon in de auto.


Eindhoven at Twitter: