Sportzomer Live

Pique voorkomt met late goal gelijkspel Spanje tegen Tsjechië

LIVE: Nog altijd 0-0 in Toulouse tussen Spanje en TsjechiëAD.nl

Regerend Europees kampioen Spanje is donderdag in het eerste duel op het EK in Frankrijk ontsnapt aan een gelijkspel. Gerard Piqué kopte in de slotfase raak tegen Tsjechië: 1-0. Lange tijd leken Spanje en Tsjechië in Toulouse af te stevenen op een. Spanje heeft in zijn eerste wedstrijd op het EK voetbal in Frankrijk er lang voor moeten knokken, maar in de 87e minuut slaagde Gerard Piqué er toch nog in zijn ploeg met een rake kopbal langs Tsjechië te helpen. Daarmee voorkwam de verdediger van FC

Bij het eerste duel van Spanje op het EK in Frankrijk tegen Tsjechië zijn met nog tien minuten op de klok te gaan nog geen doelpunten gevallen. Het duel in Groep F begon maandag om 15.00 uur in Toulouse. Spanje had wel een aantal grote kansen in de

De Gea moet gestrekt om een bal van Hubnik uit het doel te houden. Ook Spanje moet op blijven letten. De kansen voor de Tsjechen zijn schaars maar wel aanwezig. 56'. Weer zo'n prachtige voorzet van de onvermoeibare Juanfran. De Tsjechische. Spanje deed er heel lang over om de Tsjechische muur te slechten. Uiteindelijk lukte dat in de slotfase. De Spanjaarden begonnen het EK dankzij een laat doelpunt van Gerard Piqué met 1-0 en hebben net als Kroatië drie punten in Groep D. Spanje, dat. Titelverdediger Spanje heeft vandaag gedaan wat er verwacht werd: winnen van Tsjechië. Dat liep echter niet van een leien dankje voor 'La Roja', dat heel lang op een ijzersterke Petr Cech stuitte. Uiteindelijk was het Gerard Piqué die de Spanjaarden de

liveWe zitten middenin de sportzomer, met vandaag onder meer de Belgen die voor het eerst sinds zestien jaar weer een EK-duel spelen. Verder beginnen Spanje en Zlatan (Zweden) aan het EK. Ook wordt er getennist, de mannenfinale van het enige grote

Regerend Europees kampioen Spanje is begonnen aan de poulewedstrijd tegen Tsjechië. David De Gea staat onder de lat. 3 minuten geleden. Balbezit. Twintig minuten onderweg en nog altijd 0-0. Spanje domineert en heeft een 73% balbezit. 4 minuten

Spanje begon het EK met een 1-0 overwinning op Tsjechië. VI-analyticus Freek Jansen geeft zijn visie. Groep D, eerste ronde 13 juni 2016. Toulouse, Stade Municipal. Álvaro Morata kwam jarenlang uit voor de nationale jeugdteams van Spanje, maar moest. Titelverdediger Spanje had erg veel moeite met het dappere Tsjechië. De mee opgekomen Gerard Pique zorgde in de slotfase voor de bevrijdende Spaanse treffer (1-0). De uitblinkende Petr Cech was kansloos op zijn rake kopbal van dichtbij. De formatie

VOETBAL – Titelverdediger Spanje is met een overwinning aan het EK in Frankrijk begonnen. In poule D wonnen de Spanjaarden hun eerste duel met 1-0 van het stugge Tsjechië. In de 87e minuut zorgde verdediger Gerard Piqué voor de bevrijdende en

Titelverdediger Spanje is zijn jacht op een derde opeenvolgende Europees kampioenschap in extremis toch begonnen met een zege. La Roja beet zich bijna een hele wedstrijd de tanden stuk op de taaie Tsjechen, maar Gerard Piqué kopte de Spanjaarden

Scorend onvermogen kan Spanje gaan opbreken

Tsjechië mocht maandag lang hopen op een doelpuntloos gelijkspel tegen Spanje, maar moest vlak voor tijd tóch een tegendoelpunt slikken. Doelman Petr Cech roemt zijn achterhoede. Regerend Europees kampioen Spanje had het moeilijk met de

16:58 – Regerend Europees kampioen Spanje is EURO 2016 begonnen met een zwaarbevochten 1-0 overwinning. De Spanjaarden beukten in Toulouse bijna negentig minuten lang zonder succes op de muur van de Tsjechen, tot Gerard Piqué vlak voor tijd