Borussia Dortmund in extremis naast FC Ingolstadt

Dortmund gelijk tegen Ingolstadt na doelpuntenfeest – Goal.comGoal.com

Borussia Dortmund heeft op het nippertje een gelijkspel uit het vuur weten te slepen bij FC Ingolstadt. Christian Pulisic voorkwam in blessuretijd een pijnlijke nederlaag: 3-3. Dortmund-trainer Thomas Tuchel verwelkomde Gonzalo Castro en Adrian Ramos

Het loopt dit seizoen nog niet bij Borussia Dortmund. De ploeg wist al twee keer niet te winnen en kwam zaterdagmiddag ook niet voorbij hekkensluiter FC Ingolstadt 04 (3-3). Almog Cohen en Dario Lezcano scoorden al in de eerste 25 minuten voor de

Dortmund gelijk tegen Ingolstadt na doelpuntenfeest

Borussia Dortmund is in de Bundesliga op het nippertje ontsnapt aan een smadelijke nederlaag. Uit bij hekkensluiter Ingolstadt sleepte de ploeg van trainer Thomas Tuchel in de allerlaatste minuut een puntje uit het vuur: 3-3. Dormund stond bij rust met …

Borussia Dortmund was zaterdagmiddag op bezoek bij Ingolstadt dicht bij een smadelijke nederlaag. Tegen de nummer laatst werd in blessuretijd ternauwernood een afgang voorkomen; 3-3. Tot aan de confrontatie met Borussia Dortmund had Ingolstadt in

Borussia Dortmund heeft in de jacht naar een nieuwe landstitel punten verspeeld op bezoek bij Ingolstadt na een geweldige voetbalfestijn. De manschappen uit Dortmund leken nog niet helemaal wakker, want al na zes minuten (!) spelen waren het de