Uniek verzoek van arrestant: Mag ik misschien een sopje

Zoetermeer – Een arrestant in Zoetermeer besloot de handen uit de mouwen te steken en, ondanks de hoge temperaturen, zijn cel eens flink op te frissen.

Een van de teamchefs van de politie Zoetermeer schrijft dit nog nooit eerder meegemaakt te hebben: Uniek. Voor onze arrestant een nuttig tijdverdrijf.

De teamchefs hadden de arrestant gevraagd of ze een foto van de vlijtige arrestant mochten delen en dat mocht: Hij vond het nog leuk ook.

Bij politiecellen denk je vaak aan smerige bedden, stinkende toiletten en een vieze vloer. Toch ruikt één cel in Zoetermeer sinds gisteren naar eucalyptus en rozenblaadjes. De arrestant die in de cel zat, besloot de ruimte namelijk eens lekker op te frissen.

zoetermeerVandaag, 08:57 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S07 aug.Met deze truc kleurt je tuin weer groen05 aug.Rus zoekt ruzie met agent: Ben je niet goed snik of zo?05 aug.Ondeugende flirtpoging Van Gaal tijdens Zomergasten06 aug.Taxichauffeur weigert dragqueen in AmsterdamGerelateerde artikelen13:02BinnenlandHond bevrijd uit camper Zandvoort12:10BinnenlandAgent met lekke band door lachgaspatroon10:50BuitenlandPolitie Zimbabwe arresteert kopstuk oppositie10:29BinnenlandLichaam gevonden in water in Heerenveen10:15BinnenlandTrucker ontkomt aan brutale beroving10:01BinnenlandZoektocht naar vermiste Marloes (44) hervatDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Onze collegas maken werkelijk van alles mee, maar een arrestant die sopje vraagt om zijn tijdelijk onderkomen eens lekker op te frissen is zelfs voor ons uniek. Voor deze arrestant een nuttige tijdverdrijf. Mogen wij dit Twitteren was de vraag? Jazeker, vond hij nog leuk ook. pic.twitter.com/kcYDLhY21t

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Binnenland Arrestant wil cel schoonmaken, vraagt om sopje. Redactie 08 augustus 2018 – 10:42 Een man die in Zoetermeer in de cel zit heeft de politie gisteren gevraagd of hij zijn cel schoon mocht maken. Hij verzocht agenten daarom hem een emmer met sop en een schoonmaakdoek te verstrekken.


Zoetermeer at Twitter: