Man gewond bij vechtpartij Alphen aan den Rijn

Man gewond bij vechtpartij Alphen aan den Rijn
Man gewond na vechtpartij op speelveld
Een man is maandagavond gewond geraakt op het Topaasplantsoen in Alphen aan den Rijn. Agenten troffen de man gewond aan op het speelveld in de straat, nadat zij rond 20.30 uur een melding over een vechtpartij hadden gekregen.

Een aantal getuigen wisten te vertellen dat de man gewond was geraakt bij een vechtpartij op het veldje. Een aantal jongeren zouden ruzie hebben gehad. De man ging volgens de politie na de ruzie naar de jongeren op het speelveld, waar een aantal personen met elkaar begonnen te vechten. De man raakte hierbij gewond. 

Alphen aan den Rijn – De politie kreeg maandag 6 augustus omstreeks 20:30 uur een melding van een vechtincident op het Topaasplantsoen. Agenten troffen een slachtoffer aan en lieten hem door ambulancepersoneel behandelen. De politie doet onderzoek.

Getuigen gezocht van vechtpartij

De politie heeft geen andere gewonden of verdachten aangetroffen in de omgeving. De politie doet nader onderzoek naar de aanleiding van het vechtincident.

De politie heeft in de omgeving geen andere gewonden of verdachten aangetroffen. Op dit moment zijn zij op zoek naar getuigen van het incident.

Politie doet onderzoek naar vechtpartij Topaasplantsoen

GetuigenDe politie zoekt dringend getuigen die meer weten over de vechtpartij en over de mogelijke ruzie die eraan voorafging. Ook komt de politie graag in bezit van de filmbeelden die van het incident gemaakt zijn. Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844. Videobeelden uploaden kan via deze link.

ALPHEN AAN DEN RIJN – Een man is maandagavond gewond geraakt bij een vechtpartij aan het Topaasplantsoen in Alphen aan den Rijn. Het slachtoffer is behandeld door ambulancepersoneel.

Agenten vonden de man op een speelveld aan het plantsoen. Een aantal getuigen vertelde aan de agenten dat aan de vechtpartij een ruzie tussen een aantal jongeren vooraf was gegaan. Het slachtoffer zou na die ruzie naar de jongeren toe zijn gegaan. Waarom is niet duidelijk. Vervolgens ontstond de vechtpartij.

De politie vraagt getuigen van de vechtpartij – of de ruzie die daar aan vooraf ging – zich te melden.


Alphen aan den Rijn at Twitter: